Redaktion och temaområden

Praktiskt Ledarskap 101 är en lärportal som varje vecka når chefer och andra med en ledarroll i sin organisation. En stor del av dessa är tidigare deltagare från Confex, som under 25 år har samlat mer än 500 000 yrkesverksamma på kurser och konferenser i Norge och Sverige.

Till denna unika plattform, som når så många chefer och medarbetare varje vecka, bjuder vi in ​​alla aktörer som vill förmedla innehåll till denna målgrupp.

Redaktionsråd

Redaktör: Frida Rydén

Frida har en bakgrund inom digital innehållsproduktion och översättning – med ett stort intresse för ledarskap och utveckling. Hon har ett skarpt öga för detaljer och utmärkta språk- och kommunikationskunskaper.

För mer information och kontakt: fr@iconbusiness.media

Redaktionschef: Åsa Lindell

Åsa är en erfaren ledarutvecklare med bakgrund som kommunikationschef, förändringsledare och organisationskonsult. Hon brinner för delaktighet, dialog och goda möten. Åsa har varit verksam i allt från stora börsnoterade företag och myndigheter till kommuner och små bolag – som anställd ledare, utbildare, processledare, facilitator, moderator och föreläsare.

För mer information och kontakt: www.asalindell.com

Agnes Mellstrand

Agnes är legitimerad psykolog, organisationskonsult, handledare och författare till boken Psykiatri för icke-psykiatriker. Hon har medverkat som psykologexpert i bland annat Dolt under ytan och Superföräldrar (SVT/UR). Agnes har lång erfarenhet av att utbilda och handleda chefer och medarbetare. På Confex har hon sedan många år tillbaka hållit i de uppskattade kurserna KBT- varför vi gör som vi gör och Psykiatri för icke-psykiatriker.

För mer information och kontakt: www.psykologalliansen.se

Michael Wolde

Michael har mer än 25 års erfarenhet av konsultering och utveckling av ledare och team inom både privat och offentlig sektor. Han är en skicklig pedagog och sedan många år tillbaka verksam utbildare inom ledarskap, organisationsutveckling, coachning och teamutveckling. Michael är utbildad personalvetare och psykosyntescoach, och är bland annat kursledare för kursen Att leda andra utan att vara chef och Att leda andra utan att vara chef – steg 2. För mer information och kontakt: Wolde.se.

Anna-Karin Johnson

Anna-Karin är kommunikatör med bakgrund som journalist och studier inom sociologi och socialpsykologi. Hon är också teamcoach och processledare. Anna-Karin Johnson är bland annat kursledare för Härskar- och argumentationstekniker, som Confex, vårt systerbolag, arrangerar.

För mer information, kontakta Ärligt Talat, kontakt@arligttalat.nu

Temaområden

Allt innehåll kategoriseras efter vilket temaområde som berörs. Klickar du på ”ämnesfälten” kommer du till arkivet där allt innehåll inom samma ämne finns.