Redaktion och temaområden

Praktiskt Ledarskap 101 är en kompetensplattform som varje vecka når cirka 5000 chefer och andra med en ledarroll i sin organisation. En stor del av dessa är tidigare deltagare från Confex, som under 25 år har samlat mer än 500 000 yrkesverksamma på kurser och konferenser i Norge och Sverige.

Till denna unika plattform, som når så många chefer och medarbetare varje vecka, bjuder vi in ​​alla aktörer som vill förmedla innehåll till denna målgrupp.

Utöver relevant innehåll från olika aktörer vill vi, efter inspiration från våra två andra kompetensplattformar i Sverige och Norge, Att leda utan att vara chef.se och Kundeservicenytt.no inrätta en redaktion bestående av 3-4 personer.

Tillsammans med redaktionen kommer vi att utse vilka ämnesområden vi ska täcka, utarbeta en redaktionell plan, identifiera andra resurspersoner och skribenter vi kan engagera m.m. Redaktionen kommer att finnas på plats under september/oktober 2022.

Temaområden

Allt innehåll kategoriseras efter vilket temaområde som berörs. Klickar du på ”ämnesfälten” kommer du till arkivet där allt innehåll inom samma ämne finns.