Åsa og Agnes_Bilde webinar_ny tittel
FOTO: Agnes Mellstrand og Åsa Lindell

Webbinarium 9.12 (och survey):

Psykologisk trygghet

Den 9 december kl. 08.30-09.30 är du varmt välkommen till ett inspirerande och lärorikt möte med psykologen, handledaren och organisationspsykologen Agnes Mellstrand. Nyligen utkom hennes bok Psykiatri för icke-psykiatriker: Om det hållbara bemötandet och de vanligaste psykiatriska tillstånden.

Tillsammans med moderator Åsa Lindell kommer Agnes Mellstrand att under en timma guida oss i psykologisk trygghet och vad vi som ledare och medarbetare kan göra för att främja den i våra organisationer – vilka beteenden som bidrar och vilka som hindrar. Webbinariet ger utrymme att ställa frågor och till egen reflektion samt dialog med andra deltagare.

Vid webbinariet kommer vi också att presentera resultaten från den survey om psykologisk trygghet som genomförs fram till den 7 december.

Detta webbinarium är kostnadsfritt för dig som medlem, men antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag.

Anmäl dig här (webbinariet är gratis)

Förberedelser inför webinariet:

Det skulle vara trevligt om du svarade på 6 korta frågor. Hitta frågorna här (undersökningen är anonym, och du behöver inte registrera din e-postadress för att delta)

Agnes Mellstrand och Åsa Lindell

Agnes är Leg.psykolog, organisationskonsult, handledare och författare till boken Psykiatri för icke-psykiatriker. Agnes har medverkat som psykologexpert i bland annat Dolt under ytan och Superföräldrar (SVT/UR).

Agnes har lång erfarenhet av att utbilda och handleda chefer och medarbetare. På Confex har hon sedan många år tillbaka hållit i de uppskattade kurserna KBT- varför vi gör som vi gör och Psykiatri för icke-psykiatriker.

Se www.psykologalliansen.se för mer information om Agnes. Hennes senaste bok, Psykiatri för icke-psykiatriker: Om det hållbara bemötandet och de vanligaste psykiatriska tillstånden, kan du köpa här.

Åsa är en erfaren ledarutvecklare med bakgrund som kommunikationschef, förändringsledare och organisationskonsult. Hon brinner för delaktighet, dialog och goda möten. Åsa har varit verksam i allt från stora börsnoterade företag och myndigheter till kommuner och små bolag – som anställd ledare, utbildare, processledare, facilitator, moderator och föreläsare. Utanför jobbet är hon en engagerad vandringsledare – och tar gärna med grupper upp på en alptopp. Se www.asalindell.com för mer information om Åsa.